Inflyttning

 

Du har rätt att flytta in klockan 12.00 den dag då hyresavtalet börjar gälla. Är inflyttningsdagen på helgen/helgdag, så får du nycklarna den första vardagen efter.

Nycklar: Nycklarna kvitteras ut på Perstorps Bostäders kontor på Torggatan 3 i Perstorp.

Adressändring: För att din post ska komma till din nya adress är det viktigt att du gör en flyttanmälan i god tid före flytten. Mer information på adressandring.se/privatperson.

Hushållsel: Perstorps Bostäder skickar in anmälan om ny hyresgäst till nätägaren, i våra fastigheter är det eon. Glöm inte att avsluta ditt gamla abonnemang i den lägenhet du flyttar ifrån. 

Besiktning: Vi besiktigar lägenheten innan du får tillträde till den och noterar då eventuella skador och anmärkningar. Men det kan ändå finnas brister som du upptäcker i efterhand. Då är det viktigt att du hör av dig till oss direkt så att vi kan lösa problemet. Du har åtta dagar på dig att skriftligen påpeka eventuella fel och brister.

Hemförsäkring: Om du inte redan har en hemförsäkring, ska du teckna en sådan. Den täcker det mesta av dina kostnader om du råkar ut för inbrott i lägenheten, skada, brand mm. 

102-6

104-1